Print this page  

eten & drinken

Uit eten gaan of een terrasje pikken! Dit is voor bijna iedereen onlosmakelijk verbonden met vakantie vieren en ontspannen. Een avond niet koken maar lekker verwend worden, kan bij ons op unieke plaatsen. Vanaf het strandpaviljoen ziet u de zeemeeuwen het gevecht met de elementen aangaan. U kunt ook in de schaduw van een historisch gebouw of aan de rand van de haven relaxed op een terras zitten.
Kijken en bekeken worden met het geroezemoes van de stad op de achtergrond.
Hierbij een paar suggsties.

         


The Irish Cottage in Oude Niedorp
De pub met zijn authentieke stenen en plafond is al eeuwen een plek waar muzikanten, vissers, jagers en reizigers hun drankjes haalden en zich met elkaar vermaakten. Nu zijn het onder meer traditionele en moderne Ierse muziek die de atmosfeer in The Old Cottage Bar bepalen. Iedere eerste zondag van de maand is er een live muziek sessie en in de pub kunt u ook tevens genieten van een goede barmaaltijd.De restaurant-keuken van The Irish Cottage is alle dagen geopend vanaf 17.00 uur. www.theirischcottage.nl

                                              
 
Eetcafé De Kwikel in Medemblik
In het oudste stadje aan de Zuiderzee, met zijn rijke historie en roemruchte verleden, vindt u het gezelligste eetcafé in West-Friesland: De Kwikkel. Ingeklemd tussen de drie havens van Medemblik en met het historische spoor van de stoomtrein op een steenwordp afstand biedt De Kwikkel u een unieke locatie voor koffie, lunch, diner én een goed gesprek. En o ja, zij serveren de beroemdste hamburger van de streek.
 
                                            
 

Brasserie 1718 in Hoogwoud
In het Westfriese dorp Hoogwoud is Brasserie 1718 een gezellige eigentijdse eetgelegenheid, met een prachtig terras op het zonnige zuiden. Ze beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Op de kaart staan diverse streekgerechten en vindt u heerlijke gerechten voor lunch en diner. Uiteraard koken zij ook met de seizoenen, deze worden speciaal naast de kaart gepresenteerd. Maar u kun ook genieten van een lekker kopje koffie met eigen gemaakt gebak.
 
                                         


Kijk voor meer suggesties op de pagina Links